На Закарпатті через потепління утворилися ріки на вулицях (ВІДЕО)

Підтопило будинки

На Закарпатті через потепління утворилися ріки на вулицях (ВІДЕО)

Упродовж 18 січня по всій території області спостерігають підвищення температурного режиму та сильні опади. Це спровокувало танення снігу, а отже, і небезпеку сходження лавин, та зростання рівня води у річках області. через опади та підвищену температуру на Закарпатті зафіксували перші підтоплення. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Відео з підтопленнями опублікував журналіст Віталій Глагола у Telegram-каналі. Він повідомив, що, зокрема, вода затопила дорогу між населеними пунктами Дубриничі та Перечин, а також підтопила село Стройне Мукачівського району. У Закарпатській ОВА зауважили, що ситуація із підтопленням контрольована.

«Найбільший підйом спостерігається на річці Боржава – 240 см, а в найближчі години сформується максимум», – зазначив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Читайте також, влітку град падав завбільшки з яйце: Закарпаття «накрила» потужна злива (ФОТО/ВІДЕО)

У Закарпатській ОВА попередили, що вода також може підтопити присадибні ділянки у Малих Ком’ятах, Сільці, сільгоспугіддях у селах Заріччя, Сільце, Кам’янське, Великі Ком’яти, Боржавське, Луково, Білки, Хмільник.

Новини Закарпаттяопадипідтопленняпотепліннязатоплені вулиці