На Закарпатті два п'яних депутати вчинили бійку та погрожували зброєю (ВІДЕО)

На Закарпатті два п'яних депутати вчинили бійку та погрожували зброєю (ВІДЕО)

Про конфлікт, що стався в одному з ресторанів Свалявщини повідомляють місцеві мешканці, які стали очевидцями подій.


У ресторані  святкували дитячий день народження, коли до закладу приїхали два місцеві депутати, які вступили в словесну перепалку з гостями закладу. За словами присутніх, обоє депутатів перебували в стані алкогольного спяніння. Опісля словесний конфлікт перейшов у бійку, а далі один з учасників конфлікту дістав зі свого авто рушницю, почав розмахувати нею і погрожувати пострілами.




На час конфлікту перелякані гості сховали своїх дітей у вбиральні, де пробули до часу поки на місце події не прибули правоохоронці. За попередньою інформацією обоє учасників конфлікту є представниками партії «Відродження» на місцевому рівні, – передає власкор ІА ZIK.


Як зазначають очевидці причиною конфлікту стали особисті неприязні стосунки депутатів з людьми, які відпочивали в ресторані.


«У ресторані «Золоте руно», що знаходиться у селі Плоске, вирували справжні 90-ті роки. Два на всю голову відбиті чоловіки: Іван Куля, депутат Полянської сільської ради та депутат районної ради від партії «Відродження» Сергій Калабішка п’яні вдерлися до ресторану зі зброєю в руках! І. Куля почав розмахувати зброєю та ображати нецензурною лайкою декого із присутніх. Опісля приїхала поліція. І. Куля, побачивши приїзд наряду, почав кричати: «Чого ви сюди приїхали?», «Завтра ви всі будете звільнені!», «За нами Москаль стоїть!», – зазначає учасник подій і автор відео Pan Dost.


Наразі справу розслідують правоохоронці. 


[embed]https://youtu.be/and3wTG5dr8[/embed]