На Закарпатті п’яний водій наїхав на дитину та втік: 6-річного хлопчика ушпиталено (фото)

На Закарпатті п’яний водій наїхав на дитину та втік: 6-річного хлопчика ушпиталено (фото)

Чоловік керував атівкою у нетверезому стані. Як зазначають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Великі Лучки, Мукачівського району, надійшло вчора, 1 січня, — пише видання "Мукачево.нет". На місце прибула слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що на вул. Лісній, у селі Великі Лучки, водій автомобіля «Skoda Superb», рухаючись заднім ходом, допустив зіткнення з хлопчиком, який їхав на велосипеді узбіччям дороги з правого боку.



У результаті удару, 6-літній місцевий мешканець, з численними травмами, доправлений до обласної дитячої лікарні. Водій з місця аварії втік.

Трохи згодом, правоохоронці встановили особу водія. Ним виявися 39-річний місцевий мешканець. Чоловік за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Автомобіль поміщено на арештмайданчик Мукачівського відділення поліції.