На Закарпатті пенсіонер намагався незаконно вивезти за кордон львів'янина (ФОТО)

За таку послугу ухилянт заплатив 2000 доларів США

На Закарпатті пенсіонер намагався незаконно вивезти за кордон львів'янина (ФОТО)

Оперативні співробітники Чопського прикордонного загону затримали в Ужгородському районі 60-річного закарпатця, який переправляв з України до Словаччини громадянина України призовного віку.  Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Правоохоронці встановили, що житель прикордонного села Сюрте познайомився в Ужгороді з 30-річним львів’янином та запропонував йому сприяння у незаконному перетині українсько-словацького кордону. За таку послугу останній заплатив 2000 доларів США.

«У визначений час чоловіки зустрілися на автозаправній станції, звідки висунулися у бік держрубежу. Під час руху їх зупинили прикордонні оперативники. Помітивши правоохоронців, переправник вдався до втечі. За декілька годин пошуків правопорушника знайшли на околиці міста Ужгород», – йдеться в повідомленні.

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Читайте також: раніше українець прикинувся громадянином Нігерії, щоб виїхати за кордон (ФОТО)

Закарпатцеві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Йому обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Новини Закарпаттяльвів'янинвійна в Україніпереправлення ухилянтів