На Запоріжжі чоловік потрощив авто поліції

На Запоріжжі чоловік потрощив авто поліції

У Запорізькій області місцевий мешканець розбив заднє скло службового автомобіля співробітників поліції та спричинив одному з них тілесні ушкодження. Про це інформує відділ комунікації поліції Запорізької області.

Місцевий мешканець, 1980 року народження, здійснив злісну непокору законним вимогам працівників поліції під час виконання ними службових обов’язків та відпрацювання повідомлення про скоєння  грабежу. Підозрюваний у скоєнні даного злочину пошкодив службовий автомобіль правоохоронців, наніс тілесні ушкодження слідчому слідчого відділу відділення поліції № 1 (м. Гуляйполе) Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області, вів себе зухвало та не реагував на зауваження працівників поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України. Злочинцю загрожує позбавлення волі на термін до трьох років.

[gallery link=«file» columns=«2» ids=«286298,286299»]