На Житомирщині двоє чоловіків розібрали залізничну колію, щоб "підзаробити"

На Житомирщині двоє чоловіків розібрали залізничну колію, щоб "підзаробити"

Правоохоронці застали двох мешканців Андрушівської громади на залізничному полотні недіяльної колії сполученням село Бровки–місто Андрушівка. Вони вже встигли демонтувати частину компонентів. Про це інформують у Нацполіції Житомирської області.

Перевіряючи інформацію про розкрадання майна на залізниці околиці с. Бровки-Перші, оперативники помітили на колії двох чоловіків. Виявилося, ті за допомогою спеціальних засобів демонтували полотно. Чоловіки встигли відкрутити два десятки болтів кріплення та стільки ж гайок і металевих деталей.

Правоохоронці встановили особи незнайомців. Ними виявилися 55 та 58-річні місцеві мешканці. Вони пояснили, що таким чином збиралися підзаробити, здавши демонтоване до пункту прийому металолому. Молодший з чоловіків вже мав судимість за майнові злочини та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Болти кріплення, гайки та металеві складники поліцейські вилучили. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на кримінальне правопорушення) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.



Фото: Нацполіція