Нетвезий водій влаштував перегони із патрульними на трасі "Львів–Краковець", бо не хотів щоб його зупиняли вдруге (фото)

Нетвезий водій влаштував перегони із патрульними на трасі "Львів–Краковець", бо не хотів щоб його зупиняли вдруге (фото)

Цієї ночі, на трасі «Львів–Краковець», поблизу села Наконечне-Друге, за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили водія автомобіля «Volkswagen Transporter». Виявилося, що в нього ще й недостаньо документів на керування транспортним засобом.

Про це пише прес-служба патрульної поліції у Львівській області.

При спілкуванні з 37-річним порушником, інспектори зауважили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від перевірки він відмовився і отримав об’єднану постанову за порушення ПДР, протокол за керування автомобілем у нетверезому стані.



Чоловіка попередили аби він далі не їхав і що додому не далеко, однак водій проігнорував застереження і щойно патрульні від’їхали сів за кермо та поїхав. Однак, потрапив в поле зору іншого екіпажу.

Вимогу про зупинку він проігнорував і почав тікати. Переслідування тривало допоки чоловік не доїхав до своєї домівки, де, вийшовши з автомобіля сподівався уникнути відповідальності.

Цього разу порушник отримав ще один протокол за керування напідпитку і протокол за не виконання вимог про зупинку.