Невдалий грабунок у новорічну ніч: злодія спіймали, щойно він вийшов з усім украденим із санаторію на Львівщині

Невдалий грабунок у новорічну ніч: злодія спіймали, щойно він вийшов з усім украденим із санаторію на Львівщині



На Львівщині, у новорічну ніч, зловмисник вчинив крадіжку з санаторію. Мешканцю Івано-Франківської області, загрожує покарання — від трьох до шести років позбавлення волі. Як повідомляє прес-служба ГУ НПУ Львівщини, у Стрийський відділ поліції, 1 січня, близько 02:30 год., надійшло повідомлення про крадіжку майна з одного з санаторіїв, розташованого у м. Моршині.





На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, вночі зловмисник проник у приміщення санаторію та викрав з одного з кабінетів ноутбук, планшет, модем, електрообігрівач та інші речі. Коли грабіжник з усім викраденим майном намагався вийти з приміщення, його затримали працівники санаторію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання — від трьох до шести років позбавлення волі.

Особу зловмисника встановлено — ним виявився 38-річний мешканець Івано-Франківської області. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.