Невідомі підірвали автомобіль в якому перебував член ГО «Український легіон» (ФОТО, ВІДЕО)

Невідомі підірвали автомобіль в якому перебував член ГО «Український легіон» (ФОТО, ВІДЕО)

У Дніпрі, 15 вересня, на проспекті Богдана Хмельницького вибухнув автомобіль. За інсайдерською інформацією, це було замовне вбивство. Загиблий був членом громадської організації «Український легіон».

Як інформує «Варта1», про це повідомляє «Дніпро Оперативний» з місця подій. Трагедія сталася недалеко від міськлікарні № 16 на проспекті Богдана Хмельницького. В якийсь момент «Nissan» вибухнув. Водій загинув — від вибуху йому відірвало половину тулуба. У прилеглому будинку у жителів першого поверху вибило вікна.

За інсайдерською інформацією, це було замовне вбивство. Загиблий був членом громадської організації «Український легіон».

Як повідомляє Нацполіція Дніпропетровської області, внаслідок вибуху загинули дві особи, які перебували всередині автомобіля.

Повідомлення про подію надійшло до поліції сьогодні, 15 вересня, близько 9-ї ранку. Вибух стався в автомобілі «Nissan Primera» на просп. Богдана Хмельницького м. Дніпро. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.

[arve url=«https://www.youtube.com/watch?v=AAoC3DCayZo» loop=«no» muted=«no» /]

[arve url=«https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdneproperatyvnyi%2Fvideos%2F380833613620160%2F&show_text=false&width=267&t=0» aspect_ratio=«267:476» loop=«no» muted=«no» /]

photo-2021-09-15-09-43-58-optimized