Як виглядають суші від професійного шеф-кухаря

Хто не любить страви японської кухні? Напевно, лише той, хто ніколи не куштував справжні роли та суші від професійного сушиста на кшталт відомого кухаря, що готує суші у Львові.

То в чому ж секрет приготування страви, що складається з морепродуктів та рису? Невже самостійно створити кулінарний шедевр неможливо?

Справжні суші — ідеальне поєднання смаків

Невеличкі порції, що переважно складаються з риби та рису, завжди виглядають апетитно на фотографіях й створюють враження відсутності складнощів у приготуванні. Здається, достатньо придбати необхідні продукти та подивитись декілька відеоінструкцій. Проте на практиці все виглядає інакше: рис злипається або залишається сирим, шматочки риби чомусь не тримаються, а розмір суші не дозволяє з’їсти їх за один раз.

Що ж стосується приготування ролів, тут задача ускладнюється ще більше. І лише з практикою приходить досвід й розуміння щодо кількості та якості інгредієнтів.

У такі моменти відкривається істина, що професійні суші та роли — це:


Суші від професійного кухаря — унікальна їжа, доречна всюди та завжди: під час свята, обідньої перерви або романтичної вечері. Й найголовніше, справжній сушист відповідає за якість створеної страви. Ось чому йому довіряють прихильники азійського столу.



Що пропонує професіонал?

На кухні у фахівця завжди панує гармонія й рівновага. Ці якості мають повністю втілюватись у смакові властивості страв. Окрім цього, справжній сушист ніколи не обмежується традиційною рецептурою. Він обов’язково запропонує на вибір класичні варіанти та власні витвори мистецтва.

Замовляйте японські страви, якщо:

Суші та роли від професійного шеф-кухаря завжди відрізняються якістю та довершеністю смаку. Саме тому, спробувавши такі страви один раз, ви не будете розмінюватись на інший формат.