Олег Синютка привітав Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах

Олег Синютка привітав Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах

Кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка привітав свого опонента Андрія Садового із перемогою на виборах. Відповідний допис він опублікував на своїй сторінці у «Facebook».

«Вітаю Андрія Садового з перемогою у мерських перегонах!Сподіваюсь, що обіцянки, які почули львів’яни, не були передвиборчими технологіями, а стануть реальними змінами у житті громади Львівської ОТГ. Дякую вісімдесятьом трьом тисячам львів’ян, які повірили у мої бажання і професійні здібності забезпечити припинення хаотичних забудов, розв’язання транспортного колапсу, будівництво нових шкіл та садочків, викорінення корупції. І надалі залишатимусь зі Львовом та його мешканцями. Без Львова нема України!» — написав він.

За даними соціологічної агенції «Fama», перемагає чинний міський голова Андрій Садовий із результатом у понад 62 %. Кандидат від партії «Європейська солідарність» Олег Синютка набрав більше 37 %.

Нагадаємо, 22 листопада, на Львівщині відбувся другий тур місцевих виборів.

У другому турі обирали голів Львівської та Дрогобицької ОТГ, а також у Великолюбінській селищній громаді повторно обирали депутата.