Онлайн-зустріч президента України із 43-м президентом США Джорджем Бушем

У вас завжди буде наша підтримка, якщо будете продовжувати боротися

Онлайн-зустріч президента України із 43-м президентом США Джорджем Бушем

Сьогодні, 5 травня, президент України Володимир Зеленський провів онлайн-зустріч із 43-м президентом Сполучених Штатів Америки Джорджем Бушем.

43-й президент США під час розмови висловив підтримку Володимиру Зеленському та всьому українському народові в боротьбі з агресором.

Також колишній очільник Америки відзначив стійкість Зеленського та народу України під час протистояння загарбникам.

Про це повідомляє Офіс президента на офіційній сторінці.

«Ваша відвага дуже важлива для подальшого успіху. Якщо ви надалі будете так робити те, що ви робите, у вас завжди буде наша підтримка, якщо ви будете продовжувати боротися так, як зараз. Ваша країна була загарбана тими силами, які хочуть убивати невинних людей. І той факт, що ви стоїте твердо, надихає американців», — відзначив Джордж Буш.

Своєю чергою Зеленський наголосив, що увесь український народ відчуває справжню допомогу та щиру підтримку з боку Сполучених Штатів.

«Американці відверті, відкриті люди, і я відчуваю це. У нас спільні цінності. Я відчуваю, що це — від серця», — сказав глава держави. 

«Для мене важлива наша розмова, тому що ви — приклад міцного лідера», — сказав Володимир Зеленський та запросив Джорджа Буша відвідати Україну у зручний для нього час.

СШАУкраїна43 президент Америкионлай зустріч з Джорджем Бушемзеленський запросив Буша в Україну