Організатору та учасникам наркоугрупування на Львівщині повідомлено про підозру

Організатору та учасникам наркоугрупування на Львівщині повідомлено про підозру

За матеріалами Служби безпеки України у Львівській області оголошено про підозру організатору та двом учасникам угрупування, які займалися придбанням, зберіганням та збутом наркотичного засобу «метадон».




«За версією слідства встановлено, що учасники організованого злочинного угрупування діяли за заздалегідь продуманим планом та мали чітко розподілені обов’язки. Станом на сьогодні зловмисникам повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в складі організованої групи)», — йдеться у повідомленні.


Триває досудове розслідування.


Заходи із викриття зловмисників проводились співробітниками УСБУ у Львівській області спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.


Нагадуємо, що 11 вересня 2020 року оперативники спецслужби блокували діяльність наркоторговців, які здійснювали незаконне виготовлення та збут небезпечного наркотичного засобу «метадон».


Щомісяця зловмисники виробляли майже 5 кілограмів наркотиків на понад 3 мільйона гривень за тіньовими розцінками. Заборонені речовини збували оптовими партіями наркодилерам.