Перед зустріччю із Зеленським президенти Литви і Польщі поснідали на АЗС біля Рівного (ФОТО, ВІДЕО)

Заправили автомобілі «до повного» і взяли каву на АЗС

Перед зустріччю із Зеленським президенти Литви і Польщі поснідали на АЗС біля Рівного (ФОТО, ВІДЕО)

Під час робочого візиту в Україну президент Литовської Республіки Гітанас Науседа та президент Республіки Польща Анджей Дуда снідали на автозаправній станції «WOG», поблизу Рівного, повідомляє «12 Канал».

Кортеж президентів завітав на станцію у селі Біла Криниця, близько 8-ї ранку, у середу, 23 лютого.

Президентські автомобілі супроводжувалися машинами української поліції. Авто Дуди і Науседи заправили «до повного», після чого президенти і їх супроводжувачі взяли каву в приміщенні кафе АЗС.

Президенти сіли за окремим столиком, пили каву, снідали привезеними із собою харчами і жваво про щось говорили не менше як 15 хвилин.

Персонал АЗС, упізнавши високих гостей, попросив дозволу сфотографуватися з ними.

«Вирішила їм щось подарувати. Спочатку хотіла наші фірмові подушки-підголівники в дорогу. Втім, їх не виявилося — якраз усі розкупили. Тому я подарувала кожному з президентів наше бамбукове горнятко з логотипом. Вони дякували, щиро усміхалися і робили з нами селфі на свої телефони», — розповіла менеджерка «WOG».

Як відомо, президент Литовської Республіки Гітанас Науседа та президент Республіки Польща Анджей Дуда на 23 лютого мають робочий візит в Україну і зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Фото: "Facebook"/Чехія UA | Дошка оголошень | Українці в Чехії

АЗСПрезидентсніданокГітанас Науседа Анджей Дуда