Після шторму у Чорному морі, безвісти зник турецький корабель з екіпажем

Судно перевозить 1542 тонни феросиліцію з порту Темрюк у росії до Аліага в Туреччині

Після шторму у Чорному морі, безвісти зник турецький корабель з екіпажем

Сьогодні вранці, 19 листопада, турецький корабель зник безвісти в Чорному морі біля північно-західного узбережжя Туреччини після сильного шторму. Судно перевозило з російського порту Темрюк вантаж феросплавів. Про це повідомило видання TRT Haber.

Головне управління морських справ оприлюднило заяву про зникле безвісти судно в районі Ереглі.

 “Корабель Kafkametler під турецьким прапором надіслав сигнал лиха сьогодні, о 10:29. Наші спроби зв'язатися з судном і його екіпажем залишилися без відповіді", - оголосило управління.

Судно подало свій останній сигнал біля міста Ереглі на північному заході Туреччини. Зусилля зв'язатися з судном були безуспішними, і зв'язку з персоналом корабля не було.

Через погані погодні умови неможливо дістатися до зазначеного району або мати тісний візуальний контакт.

“ Пошуково-рятувальні роботи за допомогою авіаційної та морської техніки будуть розпочаті, щойно дозволять погодні умови”, – додали в Головному морському управлінні. 

Дванадцять моряків перебувають на борту вантажного судна, що перевозить 1542 тонни феросиліцію з порту Темрюк у росії до Аліага в Туреччині. 

Сильний вітер і шторм здійнялися на декілька районів Туреччини, особливо на північний захід. 

Інше судно під прапором Камеруну розломилося на дві частини через сильні хвилі біля берегів Ереглі після того, як весь його екіпаж був безпечно евакуйований. 

Сильний вітер і дощі також спричинили повені та пошкодження в Сіле та Гаріпче, двох містах на узбережжі Чорного моря поблизу Стамбула, не спричинивши при цьому жодних жертв чи руйнувань.

ТуреччинаЧорне моресуднокорабельшторм