Подружжя із Рокитного «зняло порчу» за 240 тисяч гривень (ФОТО)

Подружжя із Рокитного «зняло порчу» за 240 тисяч гривень (ФОТО)


На Київщині шахрайки ромської національності за 240 тисяч гривень «зняли порчу» з подружжя. Про це розповів очільник поліції Київщини Андрій Небитов у «Facebook».


Літнє подружжя із Рокитного двом шахрайкам ромської народності віддало всі заощадження.




«Прикро констатувати, з якою легкістю деякі громадяни віддають аферистам і крадіям свої статки. Схема, за якою працював цей злочинний дует, банальна. Спочатку 50-річна та 41-річна псевдоцілительки розповідали потерпілим страхітливі байки про загибель рідних, потім робили безглузді ритуали вдаваного порятунку з рушниками, вогнем і…звичайно, готівкою. В результаті таких маніпуляцій злодійки забрали у пенсіонерів всі заощадження», — написав очільник поліції.

Поліція Київщини оперативно встановила шахраїв, адже про цей факт потерпілі повідомили поліцію, хоч і через дві години і затримала злочинний дует.



«Аферистів викрили разом із викраденими грошима. Втім, на жаль, це далеко не перший випадок сліпої довіри наших громадян до незнайомців. Давайте вже всі разом підвищувати свідомість і відповідальність за власну безпеку і добробут, а то з такою «щедрістю» ніяких оперативників не вистачить!» — додав Андрій Небитов.

[gallery link=«file» ids=«299792,299793,299794»]