Поліцейські затримали водія, який у Турці на смерть збив 16-річну дівчину (фото)

Поліцейські затримали водія, який у Турці на смерть збив 16-річну дівчину (фото)

У ніч на 5 січня, на Львівщині поліцейські затримали водія, котрий вчинив смертельний наїзд на неповнолітню дівчину-пішохода. За це 26-річному жителю Турки загрожує покарання — до восьми років позбавлення волі, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась 4 січня, близько 23:30 год., на вулиці Молодіжній, у місті Турка.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля “Volkswagen Golf V”, 26-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, після чого його автомобіль виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на пішохода — 16-річну дівчину, також мешканку Турки, після чого в’їхав у стіну будинку. Від отриманих травм дівчина померла на місці події.

«Водія «Фольксвагена» поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід», — повідомили у поліції.



За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.