Поліція розшукує водія-втікача: на Львівщині під колеса автомобіля портрапив велосипедист

Поліція розшукує водія-втікача: на Львівщині під колеса автомобіля портрапив велосипедист

Правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію «102» очевидців наїзду невстановленого автомобіля на велосипедиста.

Дорожньо-транспортна пригода сталась, 12 листопада, близько 18.00 год., на вулиці Шевченка, у селі Лани, Пустомитівського району, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на велосипедиста, 59-річного місцевого мешканця. Внаслідок наїзду, чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема, переломи ноги, забої та госпіталізований у травматологію місцевої лікарні. Водій з місця події втік.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Правоохоронці з’ясовують обставини події, особу водія, котрий скоїв наїзд та місцезнаходження автомобіля.

«Якщо ви були очевидцем цієї ДТП або володієте інформацією, що може допомогти з’ясувати її обставини, зголошуйтесь на оперативну лінію »102", — зазначають у поліції.