Поліція затримала двох горе-водіїв причетних до смертельних ДТП на Львівщині (фото)

Поліція затримала двох горе-водіїв причетних до смертельних ДТП на Львівщині (фото)




Поліцейські Львівщини затримали двох водіїв, причетних до смертельних ДТП, з вини яких сталися автопригоди з летальними наслідками для пішохода та пасажира. Про це повідомила речник Головного управління Національної поліції у Львівській області, Світлана Добровольська, на своїй сторінці у «Facebook».

Так, 13 жовтня, близько 12.30 год., на автодорозі «Київ–Чоп» у селі Чучмани, Буського району, водій автомобіля «Форд», 28-річний мешканець Полтавської області скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм 39-річний мешканець Буського району помер на місці події.


Інша автопригода сталася 14 жовтня, близько 16.00 год., на автодорозі «Київ–Чоп» у селі Деревач, Пустомитівського району. Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «ЗАЗ 11030», 31-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся. Від отриманих травм на місці події загинув пасажир автомобіля, 34-річний львів’янин.



Обох водіїв поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили їм про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу, тривають досудові розслідування.