Прокуратура, через смертельну ДТП на Львівщині, розпочала справу проти "Облавтодору"

Прокуратура, через смертельну ДТП на Львівщині, розпочала справу проти "Облавтодору"

Прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за фактом порушення правил убезпечення дорожнього руху, вчиненого посадовими особами ДП «Львівський Облавтодор». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьогодні, 3 січня, працівники прокуратури Львівської області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху, вчиненого посадовими особами ДП «Львівський Облавтодор», які є відповідальними за утримання автомобільних доріг. 

Так, близько 6:30 год. ранку, на автодорозі «Львів–Шегині», неподалік населеного пункту Бар, Городоцького району, відбулося зіткнення автомобіля «MERCEDES-BENZ SPRINTER 313 CDI» та «RENAULT» з автоцистерною.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, двоє осіб загинуло, ще шестеро з тілесними ушкодженнями госпіталізовані.

Зазначимо, що дорожнє покриття, де трапилось зіткнення зазначених вище транспортних засобів було у неналежному стані, зокрема, через невжиття дорожніми службами відповідних заходів для розчищення доріг.

Проведення досудового розслідування за ст. 288 КК України (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) доручено СУ ГУНП у Львівській області.