Прикордонники за 500 метрів від кордону затримали чотирьох громадян Індії

Прикордонники за 500 метрів від кордону затримали чотирьох громадян Індії

Четверо нелегальних мігрантів затримали на Закарпатті сьогодні вранці. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.



Групу осіб, що з`явилася неподалік н.п. Попове та прямували в бік державного кордону, виявив прикордонний наряд від відділу «Косине» Мукачівського загону. На цей напрямок негайно було вислано групи реагування та силової підтримки від оперативного підрозділу.


В результаті спільних пошукових заходів, за 500 метрів від кордону,військовослужбовці затримали 4 чоловіків без докуменів, зі слів, громадян Індії.


Порушників доставлено до відділу прикордонної служби для складання процесуальних документів. Їх буде переміщено у пункт тимчасового тримання прикордонного загону.


Варто нагадати, учора на Закарпатті прикордонники Чопського загону, оперативники Західного регіонального управління Держприкордонслужби та співробітники Національної поліції на околиці н.п. Перечин затримали легковий автомобіль «Фольксваген». В ньому наш співвітчизник, житель Мукачева, намагався доставити до кордону двох громадян Сирії та двох громадян Алжиру.