РДК призначив зустріч губернатору Бєлгородщини (ВІДЕО)

Просять поспілкуватися без зброї

РДК призначив зустріч губернатору Бєлгородщини (ВІДЕО)

У неділю, 4 червня 2023 року, російські добровольці, командири рейду на територію Бєлгородської області рф звернулися до губернатора області В'ячеслава Гладкова. Про це йдеться у спільному відеозверненні Легіону «Свобода Росії» та Російського добровольчого корпусу (РДК), розміщеному в офіційному ТГ-каналі добровольців.

Бійці просять Гладкова прийти та забрати двох узяти в полон бійців підконтрольної диктатору путіну армії.

«Сьогодні велике православне свято - Трійця. І ми, представники РДК і »Легіону«, пропонуємо обміняти двох полонених на кілька хвилин спілкування з вами в храмі. Без зброї. Якщо ви сьогодні до 17:00 з'явитесь до храму в Новій Таволжанці, ми, як жест доброї волі, як заведено говорити у нас на батьківщині, обміняємо цих двох полонених просто на можливість поспілкуватися з вами про долю Росії, непотрібну кровопролитну війну, яка ведеться вже півтора роки, а тепер ведеться і на території вашої Бєлгородської області», - сказав від імені командирів лідер РДК Денис Капустін (він же White Rex).

Сповістити про рішення губернатор має до 17 години.

«Тому сьогодні до 17:00 у вас є можливість поспілкуватися без зброї та забрати додому двох громадян РФ, простих солдатів, яких ви та ваше політичне керівництво відправило на цю бійню. До зустрічі!», - наголосив Капустін.

Читайте також: Легіон «Свобода Росії» готується атакувати Москву

Раніше 22 травня легіон «Свобода Росії» та Російський добровольчий корпус (РДК) повідомили про звільнення населених пунктів Козинка та Гора-Подол Бєлгородської області РФ та входження їхніх передових загонів до міста Грайворона.

війназустріч легіон Свобода росіїгубернатор Гладков РДК