Реконструкція багатостраждальної Замарстинівської: приємні новини (фото, відео)

Реконструкція багатостраждальної Замарстинівської: приємні новини (фото, відео)

Сьогодні, станом на ранок 3 лиспня основний колектор каналізації  на вулиці Замарстинівська - Торф’яна поставлено. Про це повідомив депутат львівської міської ради, Ігор Зінкевич, який моніторить проведення ремонту.

«Відвідав ремонт на вул. Замарстинівській від Вул. Липинського до вул. Торф’яної. Повідомляю приємні новини - основний колектор каналізації (Замарстинівська - Торф’яна) вже поставлено і плавун, якого так сильно боялися не налякав працівників і не виявився аж такою сильною проблемою.  Доречі досить швидко цю ділянку дороги роблять. Наразі все встигають по графіку, як сказано працівниками. » - йдеться у повідомленнію.



Депутат оприлюднив фото та відео сьогоднішнього звіту.

Нагадаємо, що 16 лютого 2018 року ЛКП «Львівавтодор» отримало дозвіл від Державної архітектурно-будівельної інспекції на проведення будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)». Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Ціна договору реконструкції вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної)", який ЛКП «Львівавтодор» уклав з переможцем тендеру ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», — 84 476 020,00 грн.

Ремонтні роботи розпочалися з 5 березня 2018 р. Капітальний ремонт вул. Замарстинівська планують завершити до кінця цього року.



https://www.facebook.com/igor.zinkevych/videos/2325820457471566/