Ресторану «Шекспір» 15 років: запрошуємо до майбутнього витриманого часом

Ресторану «Шекспір» 15 років: запрошуємо до майбутнього витриманого часом

Новини про відкриття нових закладів у Львові, ми бачимо дуже часто. Нових, незнайомих, цікавих та інтригуючих. А от що ж з тими ресторанами які ми колись так любили? 

Ресторану Шекспір в цьому плані є чим похвалитися. Найстаріший ресторан Львова, який працює від дати заснування по сьогоднішній день. Перевірений часом.

Тільки тут можна спробувати салат «Лілея», рецепт якого витриманий понад 15 років.

В один з літніх вечорів 19 червня, в Шекспірівськім саду було презентовано нову концепцію ресторану, яка підбила підсумки того, яким став заклад за цей час.

Отже, ресторан Шекспір - майбутнє витримане часом.

Наша історія розпочалася 15 років тому.

Ми змінювалися, росли поруч з Вами. Змінилося все, окрім страв за які Ви роками говорите «дякую» і повертаєтеся знову і знову.

І кожного року розділяєте з нами особливий день найдорожчих людей.

Ми раді бачити Ваші щирі посмішки на весіллі, дні народженні, в компанії друзів та рідних.

Наші стіни пам’ятають і бізнес зустрічі по дорозі з аеропорту, і перше побачення, і день народження Вашої донечки Софійки.

Старий знайомий Шекспір при будь-якій нагоді зустріне Вас, як доброго друга. З пледом і какао, гучним сміхом і шампанським чи вдалою зустріччю з партнерами. З приводом і без.

Тут смачно вже понад 15 років. 

Окрім того, Шекспір запрошує зробити фото у недавно створеній фотозононі та побувати у маленькому ляльковому театрі для вашої малечі у новій дитячій кімнаті.

Ну і звичайно, як без пропозицій від шефа – страви української кухні в авторській інтерпритації чекають на Вас за тою ж адресою: Любінська, 144 – біля аеропорту.