росіяни встановили нову дату виходу на адмінкордони Донеччини

До кінця року

росіяни встановили нову дату виходу на адмінкордони Донеччини

Російські окупанти встановили нову дату виходу на адміністративні кордони Донецької області - це 31 грудня. Про це в ефірі "Українського радіо" розповів керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

«Вони поставили чергову дату виходу на адміністративні кордони Донецької області. Тепер це 31 грудня. Тобто до кінця року їм поставлена задача вийти на адмінкордони Донецької області. Вони розуміють: якщо взяти висоту Авдіївки, то далі вже їм буде простіше дійти до Покровська, і так далі. Тому Авдіївка для них вкрай важлива», - сказав він.

Ппротягом останніх днів армія РФ досить сильно активізувались на Авдіївському напрямку. Втім, українська лінія оборони стоїть. Окупанти намагаються, захопити висоти, аби не дати ЗСУ «контролювати дуже серйозну ділянку фронту біля Донецька - це понад 50 кілометрів лінії фронту».

Читайте також: росіяни накопичують резерви для наступу на деяких ділянках.

«Напевно, одне з найголовніших для них - їм була потрібна бодай якась »перемога«. Отаннім часом з цим у них якось не дуже. Саме для цього була вибрана Авдіївка, яка від 2014 року поруч. Втім, незламна, яку вони не можуть взяти. Що тільки вони не робили за ці всі роки - нічого в них не виходить», - додав Барабаш.

війнаРФРосіяДонеччинанаступ рфокупована Донеччина напрям наступу рф