"Ryanair" скоротив продаж квитків на більшість напрямків зі Львова

"Ryanair" скоротив продаж квитків на більшість напрямків зі Львова

Лоукостер «Ryanair» вніс кардинальні зміни у зимовий розклад польотів з України. На корпоративному сайті авіакомпанія повідомила про скорочення провізних ємностей до 40 % у порівнянні з минулим роком, але конкретних напрямків з України не назвала.

Про це пише Lowcostavia.com.ua.

«Ryanair» повністю забрав з продажу квитки на 10 напрямків та скасував понад 35 рейсів з міст України до кінця березня 2021 року.

З продажу повністю зникли авіаквитки на 10 напрямків з України — з Києва в Бидгощ, Гданськ, Дублін, Кельн, Карлсруе та Барселону, зі Львова в Будапешт, з Одеси в Афіни та Барселону, з Харкова в Будапешт. Перелік більш ніж тридцяти скасованих рейсів до березня 2021 року нижче у статті.

На період зимової навігації (з кінця жовтня до кінця березня) у «Ryanair» залишиться лише 15 напрямків з України: з Києва у Відень, Пафос, Мальту (обслуговується «Air Malta»), Берлін, Лондон, Манчестер, Краків, Будапешт, Валенсію та Мадрид, зі Львова в Лондон (Станстед) та Болонью, з Одеси в Дюссельдорф (Веце), Гданськ та Краків.

У розкладі можливі зміни, «Ryanair» може як повернути скасовані рейси, так і призупинити чинні рейси.

В авіакомпанії «Ryanair» налічується 68 рейсів з України. 10 повністю відсутні в продажу, 36 скасовано до березня, 7 планують відкрити наступного року, 15 будуть виконувати в період зимової навігації. Отже, якщо взяти до уваги всі напрямки окрім нових, то виходить, що «Ryanair» на зиму скасував 46 рейсів з 61 — а це скорочення на 75 %!

[caption id=«attachment_226506» align=«alignnone» width=«714»] Фото: Юрій Танчин[/caption]

Перелік повністю скасованих рейсів «Ryanair» з України:


Список рейсів «Ryanair» скасованих до березня 2021 року:

Рейси, які «Ryanair» буде виконувати взимку з України:

Нові рейси заплановані на 2021 рік: