Рятувальники відзвітувались про пошуки людей в Одесі: знайдено лише одяг і пляжне приладдя (фото)

Рятувальники відзвітувались про пошуки людей в Одесі: знайдено лише одяг і пляжне приладдя (фото)

Сьогодні, 15 липня, рятувальники припинили пошукові роботи. Про це повідомили у прес-службі ДСНС України.

Рятувальники знайшли під завалами ґрунту на одеському пляжі, де стався зсув, одяг та пляжне приладдя відпочивальників, які у цей момент купались в морі. Про це йдеться у сюжеті «ТСН.Ранок». 

15 липня, об 11 год. 40 хв., пошукові роботи, де стався зсув ґрунту, завершені. Нікого з людей не знайдено. 

Нагадаємо, вчора, 14 липня, станом на 19 год. 15 хв., були розпочаті пошукові роботи, на місці зсуву ґрунту нікого не знайдено.  За попередньою інформацією вказаний пляж вважається аварійним та був закритий для відвідування.



Пошукові роботи були призупинені до ранку, 15 липня у зв’язку з загрозою подальшого зсуву ґрунту зі схилу, що несло загрозу самим рятувальникам. 

«Є загроза. Загроза ще залишається особовому складу, тому що у світлу пору доби можливо було спостерігати за поведінкою ґрунту, а зараз у нічну пору неможливо це здійснити. Основні місця, де могли перебувати люди, вже були розчищені», — розповів заступник начальника ГУ ДСНС України в Одеській області Олександр Крицький.

Зранку, 15 липня пошукові роботи відновили, проте постраждалих знайдено не було. На пляжі, де стався зсув, знайшли одяг та пляжне приладдя відпочивальників, які у цей момент купались в морі.

Від ДСНС було залучено 36 фахівців особового складу та 7 одиниць техніки.