Що треба знати орендарям комерційної нерухомості?

Що треба знати орендарям комерційної нерухомості?

Зазвичай договори оренди комерційної нерухомості укладають на довготривалі терміни. Часті переїзди невигідні ні орендарю, ні власнику об’єкта. Однак, перед тим, як підписати документ і закріпити співпрацю юридично, орендарю слід упевнитися, що приміщення справді належить орендодавцю, не є об’єктом судових спорів, не перебуває під арештом чи у заставі.


Документи, які слід перевірити орендарю до підписання угоди


Якщо цікавить оренда комерційної нерухомості Львів стане одним із найкращих варіантів. Місто з розвинутою інфраструктурою, популярне серед туристів, у тім числі з-за кордону, тож зайнятися бізнесом у Львові — хороша ідея.

Вирішили, яким бізнесом зайнятися, придивилися цікавий об’єкт і навіть вже встигли оглянути його та готуєтеся до підписання договору оренди? Саме час перевірити документи, які дозволять уникнути неприємностей надалі. Для впевненості в чистоті угоди орендарю слід перевірити такі моменти:

В договорі повинен бути чітко вказаний період оренди, правила експлуатації приміщення, сума орендної плати, правила ремонту (що повинен робити орендодавець, а що — орендар) та інше.