Скандальному нардепу біля ДБР намагались вручити повістку (ВІДЕО)

Як відреагував нардеп

Скандальному нардепу біля ДБР намагались вручити повістку (ВІДЕО)

Народному обранцю, який вже неодноразово потрапляв у скандали, вранці 5 жовтня в Києві представник ТЦК та СП спробував вручити повістку.  Олександр Дубінський прийшов якраз до ДБР. Про цевін сам  повідомив у Telegram, опублікувавши відео своєї розмови з працівником ТЦК.

Олександр Дубінський повідомив, що прибув до Державного бюро розслідувань за дорученням слідчого, щоб отримати клопотання про подовження запобіжного заходу.

Мається наувазі справа щодо нардепа за підозрою у службовому підробленні документів для виїзду за кордон.

За словами Дубінського, під стінами бюро на нього вже чекав працівник ТЦК та СП.

Дубінський поцікавився у представника військкомату, звідки той знав, що нардеп буде саме в цьому місці і в цей час. На що працівник ТЦК відповів, що про це повідомили правоохоронні органи після звернення до них з боку центру комплектування.

«Ми проводили оповіщення за вашою адресою. Ви не з’являлися. Ми звернулися до правоохоронних органів і нам повідомили, що ви сьогодні будете перебувати в цій… (тут Дубінський перебив працівника ТЦК – ред.)», – розповів представник військкомату.

Працівник ТЦК також повідомив, що хоче вручити Дубінському запрошення до Подільського районного ТЦК та СП на завтра, 6 жовтня для уточнення військово-облікових даних.

Спочатку народний депутат відмовився ставити свій підпис, проте погодився взяти відривний талончик. А потім політик відмовився брати повістку.

"А я не буду її забирати просто. Так буває. Залишіть собі на пам’ять, гаразд?" – сказав Дубінський працівнику ТЦК.

Додамо, що 8 серпня суд обрав Дубінському запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання терміном на два місяці за підозрою у службовому підробленні документів для виїзду за кордон.

Читайте також: СБУ ніяк не можуть підібрати електронний браслет для нардепа Дубінського і він досі ходить без нього

Так, 10 серпня Печерський райсуд міста Києва зобов'язав Дубінського носити електронний браслет до 8 жовтня у межах справи про поїздку народного депутата до Барселони та можливе підроблення документів.

Що відомо про Олександра Дубінського і його скандали

Олександр Дубінський був фактичним власником 17 елітних машин, більшість з яких записані на його маму. Коментуючи журналістам подібні статки родички, він запевняв, що «мама любить швидкість». Після потрапляння до санкційного списку США, нардеп виставив на продаж деякі з машин. 

1 лютого, Олександра Дубінського виключили з фракції «Слуга Народу». Причиною стало введення щодо нього та ще декількох громадян та організацій України санкцій Міністерства фінансів США.

Під час повномасштабного вторгнення і заборони виїзду чоловіків за кордон,  Дубінський народний обранець поїхав за межі нашої держави під виглядом супроводження свого батька на лікування до іноземного медзакладу покинув країну. При цьому батько нардепа виїжджав за кордон і повертався звідти самостійно – без фактичного супроводу парламентаря

 

 

ДБРНовини Українимобілізація ТЦК та СПмобілізація нардепів