"SkyUp" скасував понад 20 міжнародних рейсів через карантин

"SkyUp" скасував понад 20 міжнародних рейсів через карантин

Лоукост «SkyUp» через карантин оголосив про скасування рейсів по більш ніж 20 міжнародними маршрутами, які планував обслуговувати в літню навігацію 2020 року.

«Євросоюз і країни інших регіонів продовжують дію обмежень на в’їзд українців, тому ми змушені оптимізувати заплановану раніше польотну програму. Частина напрямків повністю скасовується, оскільки вони планувалися саме на літній сезон », — цитує повідомлення авіаперевізника видання avianews.com.

Список включає скасування з Києва, Одеси, Львова, Запоріжжя та Харкова.

Окрім того лоукост запланував перенесення запуску міжнародних рейсів, виконання яких планувалося на цілорічній основі, на 15 серпня. Йдеться про польоти в Грецію, Португалію, Італію, Іспанію, Францію, Кіпр, Чехію, Вірменію і Ізраїль.

Рейси з Києва, які скасовують:


Рейси зі Львова, які скасовують:

Рейси з Одеси, які скасовують:

Рейси із Запоріжжя, які скасовують:

Рейси з Харкова, які скасовують:

Авіакомпанія дозволяє повернути повну вартість квитків на скасовані рейси без штрафів. Для цього необхідно сформувати заявку в особистому кабінеті на сайті «SkyUp» або звернутися за місцем придбання квитка.

Ще одна опція включає отримання промо-коду в розмірі 120 % вартості квитка на скасований рейс. Його можна використовувати для бронювання нових квитків і послуг «SkyUp».