Смертельна ДТП "Alfa Romeo" та "Hyundai": на Прикарпатті, внаслідок небезпечного маневру, загинула людина (фото)

Смертельна ДТП "Alfa Romeo" та "Hyundai": на Прикарпатті, внаслідок небезпечного маневру, загинула людина (фото)

У неділю, 23 травня, на Калущині трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. У лобовому зіткненні автомобілів одна людина загинула, ще двоє-травмувались. Поліція розпочала розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Івано-Франківської області.


Аварія сталася близько 16:20 год, на дорозі Н-10 сполученням «Стрий–Чернівці–Мамалига» у селі Голинь. На місце події негайно прибули поліцейські, рятувальники та медики.


У результаті лобового зіткнення автомобілі відкинуло в кювет. «Hyundai» перекинувся на дах, у транспортному засобі було двоє осіб.


Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди з тілесними ушкодженнями різних ступенів доправлено до Калуської ЦРЛ усіх учасників аварії. Водій «Хюндай» помер у лікувальному закладі.


«Слідчі попередньо встановили, що 62-річний водій автомобіля «Хюндай», рухаючись у бік Болехова, здійснив маневр обгону у забороненому місці, виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з автомобілем «Альфа Ромео», яким керувала 24-річна місцева мешканка. У транспортному засобі вона перебувала одна», — повідомили у поліції.


За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.



Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.