Соцслужби Львова чинять тиск на батьків незрячих учнів НРЦ "Левеня" (фото)

Соцслужби Львова чинять тиск на батьків незрячих учнів НРЦ "Левеня" (фото)

Батькам незрячих учнів надійшло повідомлення від соцслужби, про начебто невиконання ними батьківських обов’язків. Про це повідомила Marjana Kaftan, на сторінці 100-школи для незрячих дітей.

Пояснення таким діям батьки бачать у своєму рішенні на переведення з НРЦ «Левеня» до сотої школи міста.

«Чим керувалася дирекція НРЦ »Левеня" коли подавала скаргу в соціальні служби про безвідповідальність батьків, які просто хотіли перевести діток в соту школу, для здобуття ними високоякісної повної середньої освіти? Та виходить так що не батьки вирішують де краще дитині вчитися, а дирекція закладу та департамент освіти, які працюють лише у своїх фінансових інтересах, оскільки зараз «Гроші ходять за дитиною». Тому робіть кожен свої висновки", — зазначила жінка.

69618905_152764889287120_6506192708258758656_n


«Безкарність, свавілля, психологічний тиск. Амбіції і відчуття безкарності директорки НРЦ »Левеня", бо друзі посадовці прикриють. вони дозволяють топтати людську гідність батьків які стурбовані майбутнім своїх незрячих дітей. Ремажевська Віра Миколаївна скаржиться в соціальні служби лише чомусь Франківського району, де має соратників, а вони турбують батьків які мешкають за межами цього району. Це в свою чергу іде правопорушення. Я так розумію, що закон не писаний
і не виконується тими хто має друзів, а можливо і родичів в Департаменті освіти, соціальних службах, та прокуратурі. Де закон для Цих нелюдів безсердечних?
По іншому не можна сказати. Вони живуть далі безтурботним життям, їздять на семінари за кордон, приймають чиновників з Києва і здобувають нові регалії та нагороди для людського ока, продовжуючи далі псувати дітям майбутнє. Та ще й ставлять фальшиві діагнози. Де совість цих людей?" — додає на емоціях жінка.