Спецпризначенець розповів про одну з блискучих операцій ГУР

Її провів Буданов

Спецпризначенець розповів про одну з блискучих операцій ГУР

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов під час однієї спецоперації особисто переконав 19 військових армії рф здатися до полону. Про це розповів командир групи ПЗРК спецпідрозділу ГУР «Артан» Олександр «Лютий» в інтерв'ю «РБК-Україна» .

Так, за його словами, Кирило Буданов безпосередньо бере участь у деяких операціях ГУР.

Олександр «Лютий» розповів, як під час одного з завдань штурмова група росіян намагалася без вогневого ураження просто покинути зону дії, бо зрозуміла, що чинити опір вже не здатна. І саме тоді очільник ГУР Кирило Буданов переконав їх здатися в полон. 

"Він буквально в особистій розмові, лише одними переговорами по рації, змусив 19 росіян просто здатись у полон. Це неймовірна сила духу. Усі тоді відчули такий моральний підйом, коли почули голос нашого начальника. Адже більшість тоді не здогадувалися, що разом з нами, у нашому секторі, перебуває начальник ГУР", – пригадує Олександр.

Читайте також: Буданов розповів про специфіку та відмінність роботи усіх спецпідрозділів ГУР

Олександр - боєць спецпідрозділу Головного управління розвідки «Артан». На їхньому рахунку вже десятки складних операцій – коли доводилось виконувати найбільш ризиковані та зухвалі операції – і на лінії фронту, і в тилу у ворога.

 

ГУРКирило Буданов ГУР розвідкаоперації