Стала відома доля затриманого співака Андрія Мацевка

Його затримали 8 січня

Стала відома доля затриманого співака Андрія Мацевка

В Івано-Франківську 37-річного Андрія Мацевка, якого тиждень тому затримали, поліцейські допитали, після чого відпустили. Про це пише ZAXID.NET.

Речниця патрульної поліції Івано-Франківської області Христина Мриглід розповіла, що після затримання на вулиці в Івано-Франківську чоловіка доправили у райвідділ поліції та передали поліцейським для з’ясування всіх обставин.

Речник поліції Івано-Франківської області Андрій Яцків уточнив, що у відділі поліції Андрія Мацевка допитали, після чого його відпустили.

«Оперативники карного розшуку відібрали у нього пояснення, матеріали скерували київським колегам, які проводять подальше досудове розслідування. Київські поліцейські з ним зв’язалися в присутності наших поліцейських. Його відпустили», – сказав Андрій Яцків.

Речник обласної поліції не уточнив, як Андрій Мацевко пояснив, чому досі не виходив на зв’язок з поліцією.

Співака Андрія Мацевка патрульні затримали 8 січня в Івано-Франківську. Він підозріло поводився і навіть спробував утекти. 

Андрій Мацевко став відомий як учасник першого та другого сезонів талант-шоу «Ікс-Фактор» та третього сезону шоу «Україна має талант». 

У квітні 2021 року Андрія Мацевка затримали в Києві, коли він нібито намагався потрапити в метро за підробленим пенсійним посвідченням. Фальшивий документ правоохоронці знайшли в барсетці чоловіка. При цьому сам Андрій Мацевко заявляв, що підробне посвідчення йому підкинув його колишній друг, щоб підставити.

Читайте також: в Івано-Франківську поліція затримала зірку «Х-Фактора» Андрія Мацевка

У 2015 році Андрія Мацевка звинуватили у педофілії.

 

поліціяНовини Українизатримання новини Івано-Франківськановини ФранківськаАндрій МацевкоМацевко