Суд Львівщини звільнив від покарання чоловіка, який шантажував подругу інтимним відео (фото)

Суд Львівщини звільнив від покарання чоловіка, який шантажував подругу інтимним відео (фото)

Яворівський районний суд Львівщини визнав винним, але звільнив від відбування покарання 34-річного мешканця Яворова, який шантажував знайому інтимним відео. Про це повідомляє «Zaxid.net», з матеріалів судового рішення.


Чоловік вимагав у неї 500 доларів та погрожував оприлюднити запис.


У вироку суду, який оприлюднили у судовому реєстрі 30 листопада, вказано, що 34-річний чоловік зайнявся сексом із своєю 39-річною подругою та зняв це на приховану камеру. Приблизно через два тижні після цього, на початку жовтня чоловік почав вимагати у жінки 500 доларів за те, щоб не оприлюднювати відео інтимного характеру.




[caption id=«attachment_236267» align=«alignnone» width=«588»] Фото: відділ комунікації поліції Львівської області.[/caption]

Частину суми (2 тис грн) жінка перерахувала йому на банківську картку, а також звернулась у поліцію, яка його й затримала.


Обвинувачений уклав угоду про примирення зі своєю знайомою. Дослідивши матеріали справи суддя Дмитрій Поворозник, призначив мешканцю Яворова покарання у вигляді трьох років тюрми, але звільнив від його відбування покарання, встановивши рік умовного терміну.


Впродовж цього часу він має періодично з’являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну свого місця праці чи житла.