Суд Рівненщини позбавив чоловіка права керування автомобілем на 56 років

Новий антирекорд України

Суд Рівненщини позбавив чоловіка права керування автомобілем на 56 років

Громадянина України, якого неодноразово позбавляли прав за керування авто в стані сп'яніння, але він системно не виконував рішення судів, позбавлено права керування автомобілем на 56 років, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Суд приєднав невідбуті частини стягнень відповідно до вказаних вище постанов судів, які були винесені раніше, та остаточно застосував до водія адміністративне стягнення у виді адміністративного арешту на строк 15 діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 56 років 6 місяців і 14 днів», зазначається в повідомленні.

Відповідне рішення 11 червня ухвалив суддя Гощанського районного суду Рівненської області Петро Тишкун у справі №557/662/24. «Новий рекорд, чи радше антирекорд України», - зазначив суддя.

Читайте також: п’яний львів’янин скоїв наїзд на молоду жінку на пішохідному переході.

Повідомляється, що з листопада 2023 року до 29 березня 2024 року водія п'ять разів різні суди притягували до адміністративної відповідальності, щоразу у вигляді штрафу в 51 тис. грн і позбавлення права керування транспортним засобом на десять років. 15 квітня його зупинили за кермом автомобіля Ford Escort з явними ознаками наркотичного сп'яніння, від проходження медичного огляду відмовився, після чого суд знову визнав його винним і призначив йому стягнення вже у вигляді адміністративного арешту на 15 діб, і знову з позбавленням права керування транспортними засобами на 10 років. При цьому суд приєднав невідбуті частини колишніх п'яти стягнень у вигляді позбавлення права керування, внаслідок чого термін зріс до 56 років 6 місяців і 14 днів.

 

водійсудновини РівнеНовини УкраїниUkraine newsнадзвичайні новинипозбавлення прав