Суд взяв під варту чоловіка речниці Волинської поліції, який спричинив летальну аварію (фото)

Суд взяв під варту чоловіка речниці Волинської поліції, який спричинив летальну аварію (фото)

Чоловіку речниці поліції Волині Ольги  Бузулук Роману  Бузулуку, який спричинив смертельну ДТП на вулиці Потебні, у Луцьку, обрали міру запобіжного заходу. Його взяли під варту із правом внесення застави. Про це пише «ВолиньPost».



Нагадаємо, 30 вересня увечері Роману Бузулуку повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).


Слідство встановило, що увечері, 27 вересня 2020 року, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля «Infiniti-QX50», на вулиці Потебні у Луцьку порушив правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто із автомобілем «Volkswagen Passat B6».


У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Пасажирку автомобіля «Volkswagen Passat B6» доправили у лікарню з травмами.


У кримінальному провадженні триває досудове розслідування. Санкцією ч. 2 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.