Суд звільнив від покарання водія "BMW", який збив дитину на пішохідному переході (фото)

Суд звільнив від покарання водія "BMW", який збив дитину на пішохідному переході (фото)

Сихівський районний суд Львова визнав винним водія, що збив 10-річну дівчинку на пішохідному переході, на проспекті Червоної Калини. Йому призначили 1,5 роки обмеження волі, однак звільнили від відбування цього покарання. Про це пише видання «ZAXID.NET».

Як розповіли у виданні, суддя Сихівського райсуду Богдан Мичка визнав водія винним у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило потерпілій тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Йому призначили показання у вигляді 1,5 роки обмеження волі, однак звільнили від відбування покарання, встановивши рік випробувального терміну.

Впродовж цього часу, чоловік має періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну свого місця проживання та праці.

Також винуватець ДТП має заплатити 25 тис грн родичу 10-річної дівчинки.

Нагадаємо, що аварія сталася цього року, 27 вересня, близько 18:00 год., на проспекті Червоної Калини, що на Сихові, поблизу будинку № 92.

Водій "BMW 520і, 44-річний чоловік збив 10-річну дівчинку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переході.

Після зіткнення, дитина отримала закритий перелом правої великогомілкової кістки зі зміщенням.

[caption id=«attachment_167799» align=«alignnone» width=«640»] Фото: «Варта1»[/caption]