Суддя Тандир, який збив насмерть нацгвардійця, вчасно розлучився і переписав майно на дружину

Родина загиблого не встигла подати заяву на арешт на майно судді

Суддя Тандир, який збив насмерть нацгвардійця, вчасно розлучився і переписав майно на дружину

Суддя Макарівського суду Київщини Олексій Тандир 12 грудня переписав на колишню дружину Людмилу квартиру у Святошинському районі Києва площею 68,8 кв. метрів і машиномісце. Про це у п’ятницю, 15 грудня, повідомив Бабель з посиланням на дані Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Згідно з інформацією журналістів, Тандир розлучився зі своєю дружиною Людмилою 6 грудня, а 12 грудня він переписав на неї квартиру площею 68,8 кв. метрів у Святошинському районі Києва і машиномісце.

Родина загиблого нацгвардійця Вадима Бондаренка не встигла накласти арешт на майно судді, адже відповідну заяву вони подали 20 листопада, але Святошинський суд не встиг її розглянути. Також відомо, що машина «Лексус», на якій суддя збив Бондаренка, належала його дружині.

Людмила Тандир натомість переписала на колишнього чоловіка свою земельну ділянку в Київській області площею 12 соток. 

Читайте також: підозрюваний у смертельній ДТП суддя Тандир продовжує отримувати зарплату

Батько та рідний брат загиблого виступили в суді 20 листопада, а 4 грудня мала виступити вдова Анна. Адвокати Тандира не з’явилися на засідання, оскільки, за їхніми словами, брали участь в іншому судовому процесі. А вже 6 грудня Олексій Тандир розлучився зі своєю дружиною.

Адвокати загиблого вважають, що так Тандир намагається уникнути виплати компенсації родині нацгвардійця. Захист вже готує позов та наполягатиме на арешті майна Тандира, відписаного його колишній дружині.

смертельна ДТПавтопригодаблокпостСуддя Тандирзбив нацгвардійця