Тарас Гнида звільнився за власним бажанням з посади голови Залізничної районної адміністрації

Тарас Гнида звільнився за власним бажанням з посади голови Залізничної районної адміністрації

Тарас Гнида написав заяву на звільнення з посади голови Залізничної районної адміністрації за власним бажанням, про це сьогодні повідомили у Львівській міській раді.



Тарас Гнида працював головою Залізничної районної адміністрації з грудня 2017 року. До того часу він два роки був керівником Франківської районної адміністрації Львова.


Нагадаємо, 16 березня голову Залізничної РА затримано з підозрою в отриманні неправомірної винагороди в отриманні 105 тис. грн, які були сплачені за його з сім’єю проживання в розкішній віллі на Кіпрі. 


Про те, що голова РА отримував хабар не грошима, стало відомо з повідомлення департаменту УЗЕ НПУ. «Зловмисник зазначив, що вказана суму повинна бути перерахована за надання певних послуг особистого характеру», – сказано в повідомленні. Також в поліції повідомили, що неправомірну вигоду він вимагав та одержував за невтручання у господарську діяльність суб’єктів господарювання, які працюють на території району та за працевлаштування в органи місцевого самоврядування.


На час проведення слідства міський голова Львова підписав розпорядження про відсторонення Тараса Гниди від виконання посадових обов’язків.