Трагедія: брата Ф’юрі вбили під час перегляду бою Джошуа–Усик

Чоловік дивився бій у пабі

Трагедія: брата Ф’юрі вбили під час перегляду бою Джошуа–Усик

Двоюрідний брат Тайсона Ф’юрі провів свої останні години, спостерігаючи за боєм Ентоні Джошуа з Олександром Усиком. Про це повідомляє «The Dailymail».

Він був зарізаний до смерті під час «безглуздого нападу», під час вечірнього відпочинку з друзями.

31-річний Ріко Бертон помер після того, як отримав ножове поранення в шию біля бару в Гуз-Грін, Алтрінчам, близько 3 години ночі, в неділю.

Містер Бертон спостерігав за боєм Джошуа та Усика в пабі, а потім пішов до іншого пабу в Олтрінчамі, де він посварився всередині та вийшов на вулицю.

Там ж було виявлено 17-річного хлопця з колото-різаними пораненнями, обом потерпілим надали першу медичну допомогу до прибуття екстрених служб. 

Їх обох доправили до Королівської лікарні Манчестера, де містер Бертон помер від отриманих травм, а підліток залишається у важкому стані, але його життю нічого не загрожує.

Двоє чоловіків, 21 і 20 років, були заарештовані у зв’язку з нападом. Обоє залишаються під вартою поліції. 

Ф’юрі емоційно попросив посилити вироки за злочини з ножем.

У дописі в «Instagram» чемпіон у важкій вазі закликав уряд впоратися з «пандемією» ножів і віддав належне своєму двоюрідному брату.

Ф’юрі написав: «Мого двоюрідного брата вбили минулої ночі, поранили ножем у шию, це стає смішним, ідіоти носять ножі». 

"Це потрібно припинити. Якнайшвидше, уряд Великобританії має посилити покарання за злочини, пов’язані з використанням ножа, це пандемія, і ви не знаєте, наскільки це погано, доки це не стане одним із ваших! 

Життя дуже цінне, і його можна забрати дуже швидко, насолоджуйтесь кожною миттю. RIP РІКО БЕРТОН. Хай Господь Бог дарує тобі добре місце на небі. До зустрічі."

На сьогоднішній прес-конференції поліції суперінтендант Бен Еварт сказав, що напад був «безглуздим», додавши, що поранення відбулося «спонтанно» і було «незапланованим».

Шон Іган, який раніше разом із братом Стівом тренував Ріко в Академії боксу Джиммі Ігана в Манчестері, сказав: «Він був абсолютним талантом. Він був таким хорошим хлопцем, він був працьовитим і мав чудове почуття гумору. Те, що сталося, просто жахливо. Він був просто чудовим хлопцем. Чути, що він так помер, — це жахливо».

Нагадаємо, Олександр Усик переміг британського боксера Джошуа.

вбивствоУсикновини спортузагинув вбивствоновини криміналуОлександр УсикФ'юрі