Ціна питання: скільки коштуватиме ліквідація смороду на Стуса (фото, відео)

Ціна питання: скільки коштуватиме ліквідація смороду на Стуса (фото, відео)

Сьогодні, 27 листопада, відбувся виїздний брифінг, присвячекний питанню ліквідації смороду на вулиці Стуса. Про це повідомив кореспондент «Варта1» Володимир Садовий.

«Неприємний запах на вул. Стуса ліквідують: на замовлення ЛМКП «Львівводоканал», розпочалося будівництво вентиляційної системи каналізаційного колектора у районі вул. Угорської–пр. Червоної Калини», — йдеться у повідомленні.

Уся ліквідація неприємного запаху, який супроводжує мешканців Нового Львова — майже два мільйони гривень.

У брифінгу взяли участь Микола Одуха, головний технолог ЛМКП «Львівводоканал» та Євген Маковський, директор ТОВ «Акваполімер інжиніринг» розкажуть про подробиці проєкту і терміни його реалізації.

«Наша задача — поставити будівництво камери. На сьогоднішній день уже розпочато роботу.  Від замовника — ЛКП »Львівводоканал« уже отримано аванс у розміні 30 % від вартості контракту. На сьогоднішній день ми провели інженерні вишукування. Напередодні провели ряд коректур. Відповідно приступили до роботи», — зазначив на брифінгу Євген Матковський.

Нагадаємо, що є дві причини чому в напрямку басейну Динамо так нестерпно смердить. По перше, тут великий спуск з проспекту Червоної Калини.

Вода з пагорба Сихова виштовхує наверх гази з колектора що йде горизонтально внизу по вул. Стуса.

Друга причина — це значне перевищення вмісту сірководню в цих газах. Встановлення вентиляційної системи має покращити цю ситуацію.

https://youtu.be/l2LHDCH6jKA