У Дрогобичі 30-річний чоловік торгував метадоном (фото)

У Дрогобичі 30-річний чоловік торгував метадоном (фото)

У Дрогобичі правоохоронці взяли під варту чоловіка, підозрюваного у незаконному збуті метадону. Під час санкціонованих обшуків в його помешканні виявлено та вилучено пакети з невідомою речовиною, схожою на наркотичну, грошові кошти у сумі понад 65,5 тисяч гривень та інші речові докази. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Поліцейські встановили, що під час досудового розслідування, 30-річний мешканець Дрогобича реалізовував наркотичну речовину «метадон» на території міста.

13 квітня слідчі Дрогобицького районного відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, — позбавленням волі на термін до десяти років з конфіскацією майна.



Крім того, 15 квітня, під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці виявили та вилучили пакети з речовиною жовтого та білого кольорів, пластикову форму з кристалами білого кольору, шприці з невідомою речовиною, ваги, металеві кастети, газовий балончик, електрошокер, штик-ніж, грошові кошти у сумі понад 64,5 тисячі гривень та інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на експертизу.

За рішенням суду, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Поліцейські Львівщини закликають громадян: якщо ви володієте інформацією про незаконне зберігання чи збут наркотичних засобів у вашому місті чи селі, повідомте про це, зателефонувавши на оперативну лінію «102».