У ДТП двох «Рено» на Львівщині постраждало троє людей (фото)

У ДТП двох «Рено» на Львівщині постраждало троє людей (фото)


На Львівщині зіткнулись два автомобілі «Рено». У результаті — троє потерпілих, поліцейські проводять розслідування. Про це інформують у відділі комунікації поліції Львівської області.




Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 грудня, близько 21:00 год., на автодорозі «Дев’ятники–Ходорів», у Жидачівському районі.

«Правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Рено Дастер», яким керував 53-річний мешканець району, та «Рено Трафік», під керуванням 38-річного мешканця Ходорова. Внаслідок зіткнення, водії транспортних засобів та пасажирка «Трафіка», віком 32 роки, отримали тілесні ушкодження», — повідомили у поліції.






За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.



Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.


Правоохоронці з’ясовують обставини події.