У Харкові біля ресторану розстріляли з автоматів людей (ФОТО)

У Харкові біля ресторану розстріляли з автоматів людей (ФОТО)

Вчора 29 березня близько 23:00 у Харкові біля ресторану невідомі обстріляли групу осіб з автоматичної зброї, внаслідок чого один чоловік помер, а ще один отримав поранення.


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області. 


Пізно ввечері 29 березня сталася стрілянина, в результаті якої двоє чоловіків 32 та 38 років із вогнепальними пораненнями потрапили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Медики констатували смерть одного з потерпілих. 


Попередньою перевіркою встановлено, що 29 березня 2018 року в ресторані відпочивала група людей у кількості приблизно 10 осіб. Коли вони вийшли з розважального закладу, до компанії несподівано підійшло кілька невідомих, які відкрили стрільбу зі зброї.


В результаті один з чоловіків отримав вогнепальне поранення голови, інший – стегна.


Також кулями пошкоджено автомобіль «Тойота». Нападники з місця події втекли, кинувши зброю. По місту було терміново введено поліцейську операцію «Сирена».


В результаті 32-річний громадянин Азербайджану отримав вогнепальне поранення голови. Від отриманих ушкоджень він помер у лікарні. У 38-річного громадянина Грузії лікарі виявили  поранення стегна. Медики надали постраждалому необхідну допомогу, зараз чоловік відпущений додому. Також кулями пошкоджений автомобіль «Тойота». Нападники з місця події втекли, кинувши зброю. По місту вводилася поліцейська  операція «Сирена».


Працівники поліції встановили, що обидва чоловіки мешкали у Харкові на підставі посвідки, що дозволяє тимчасове проживання на території України. Громадянин Грузії раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння умисного вбивства.


Всі речові докази вилучені та направлені на експертизу. Зараз працівники поліції вживають комплекс невідкладних заходів щодо встановлення усіх обставин події та осіб, причетних до неї.


Поліція просить звертається до громадян: якщо вам відома будь-яка інформація про обставини скоєння злочину, просимо надати її за телефонами: 102, або (057) 737-23-46 до чергової частини Слобідського відділу поліції чи іншим зручним для вас способом.