У Києві горить будинок в якому зловмисник поранив поліцейського: проводиться евакуація

У Києві горить будинок в якому зловмисник поранив поліцейського: проводиться евакуація

У Києві триває спеціальна поліцейська операція. Під час перемовин зловмисник скоїв підпал квартири, де він зачинився.

Про це повідомляє МВС України у «Telegram».

Як зазначається, рятувальниками ДСНС проведено заходи щодо ліквідації пожежі. Наразі, працівники поліції евакуюють мешканців житлового будинку.

«Поліцейські затримали озброєного зловмисника, який поранив патрульного та цивільну людину, після чого зачинився у квартирі житлового будинку на проспекті Голосіївському і вчинив там підпал», — повідомили в МВС України.

Як повідомлялося, у Києві працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на проспекті Голосіївському. На місці події власник помешкання здійснив постріл із мисливської рушниці у напрямку поліцейських. Правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік — поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився в зазначеній квартирі.

[gallery link=«file» ids=«291262,291261,291264»]

Як пише «УНІАН», брат чоловіка, який імовірно поранив двох правоохоронців у Голосіївському районі Києва, розповів відомі йому подробиці інциденту зі стріляниною. За його словами, у чоловіка рейдерським шляхом намагаються відібрати квартиру. Він також зміг додзвонитися до стрільця в прямому ефірі.

«Брат подзвонив, приїдь, допомагай. Незаконно хочуть зламати квартиру... це ми викликали одразу поліцію, тому що [вони] хотіли незаконно заволодіти квартирою», — розповів родич стрілка.