У Києві «квартирники» скоїли наїзд на поліцейського (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві «квартирники» скоїли наїзд на поліцейського (ФОТО, ВІДЕО)

У Києві затримали групу «квартирників», які при спробі втечі скоїли наїзд на поліцейського. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції столиці.

В Деснянському районі правоохоронці затримали групу квартирних крадіїв. 

Події розгорталися на вулиці Закревського. Працівники карного розшуку помітили двох підозрілих чоловіків, що несли в руках сумки з речами та постійно озиралися. Поліцейські зупинили перехожих для перевірки документів, однак ті кинулися тікати. 

«При появі поліцейських незнайомці відразу кинулися до автівки неподалік, де за кермом їх чекав третій спільник. Як тільки подільники опинилися у салоні, водій рушив з місця, скоївши наїзд на працівника поліції. Вимоги зупинитися зловмисники проігнорували, тому правоохоронці спочатку попередили, а потім застосували вогнепальну зброю і вистрелили у капот іномарки.» - йдеться у повідомленні.

За кілька метрів рух автівки вдалося заблокувати. У салоні перебували троє чоловіків, яких затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Порушниками виявились місцеві мешканці: 1984, 1987 та 1992 років народження, які раніше потрапляли у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. 

У ході огляду салону іномарки поліцейські виявили гроші, ювелірні вироби та оргтехніку, а згодом встановили їх походження. Як стало відомо правоохоронцям, ці речі зловмисники викрали із квартири, до якої потрапили шляхом пошкодження замка. А відтак відпрацьовується інформація про причетність трійці до інших аналогічних злочинів.



https://youtu.be/1v27elb-VAM