У Києві шукають чоловіка, який справив нужду на Алеї Героїв Небесної сотні

У Києві шукають чоловіка, який справив нужду на Алеї Героїв Небесної сотні

Київські поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганських дій на Алеї Героїв Небесної Сотні. Наразі, правоохоронці розшукують осіб, причетних до цієї події та у рамках досудового розслідування встановлюють усі обставини скоєного. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Сьогодні вночі, на спецлінію «102» від представника волонтерської групи надійшло повідомлення про те, що у «Telegram»-каналі одного з інформаційних порталів розміщене відео, де невідомий чоловік справляє природну потребу на Алеї Героїв Небесної Сотні. За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група для проведення першочергових слідчих дій.

Правоохоронці опитали можливих свідків інциденту та ретельно оглянули місце злочину. Відділом дізнання Печерського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі.

Поліцейські проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, аби встановити особу правопорушника та притягнути до відповідальності.