У Києві знайшли викрадене з дитячого садочку немовля (інформація оновлюється)

У Києві знайшли викрадене з дитячого садочку немовля (інформація оновлюється)

Сьогодні, близько 12:30 у Новосілках, поблизу Києва затримали жінку, що викрала 2-місячну дитину з дитячого садочку. Про це повідомляють у Viber чаті Vica_alert. 


 До пошуків дитини було залучено 300 добровольців, які допомагали розповсюджувати інформацію та повідомили, що жінка з дитиною рухається у напрямку Вишгорода. Поліція затримала викрадачку, дівчина 1997 р.н. Дівчина викрадач психічно хвора, стоїть на обліку. 


На даний час дитину обстежують медики,  зі слів лікарів з нeю всe добрe.


Викрадачами виявилася сімейна пара з Вишгорода. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. Кілька тижнів тому вони втратили свого новонародженого дитини і прийняли фатальне для себе і для іншої сім'ї рішення - купити або викрасти чужого. Тепер їм загрожує до 10 років позбавлення волі за статтею 146 Кримінального Кодексу за викрадення дитини.




 


Як повідомлялося раніше, невідома особа вчора викрала дитину з садочку №606. О 17:20 до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у нього в дитячому садочку викрали дитину. За вказаною адресою терміново прибули правоохоронці.


На місці події поліцейські з’ясували, що чоловік прийшов разом і з двомісячною дитиною у садочок забрати старшу доньку. Він залишив візочок із дівчинкою під східцями на першому поверсі будівлі, а сам пішов у групу. Коли ж через кілька хвилин повернувся, виявив порожній візочок без переносної корзини.