У Львові на гарячому затримали чоловіка, який розбивши вікно в автомобілі, викрав з нього речі (фото)

У Львові на гарячому затримали чоловіка, який розбивши вікно в автомобілі, викрав з нього речі (фото)


Вночі у Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до крадіжки з автомобіля. За це раніше судимому львів’янину загрожує покарання — до шести років позбавлення волі. Про це інформує пресслужба поліція Львівської області.




Сьогодні, 4 січня, близько 04:30 год., оперативники сектору кримінальної поліції Шевченківського відділу поліції, під час відпрацювання на вулиці Гетьмана Мазепи, побачили чоловіка, який розбивши вікно в автомобілі «Рено», викрав з нього речі та намагався втекти.

Правоохоронці затримали зловмисника та викликали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Затриманим виявився раніше судимий 32-річний львів’янин.





За цим фактом слідчі Шевченківського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2 відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка). Санкція статті передбачає максимальне покарання — до шести років позбавлення волі.


Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


Досудове розслідування триває.